OM JOE JOE

joe joe er en hyggelig modebutik, som ligger midt  på strøget i Skive . 

Butikken drives af indehaver Dorthe Mark og et team af dygtige og ansvarsbeviste piger, som alle har arbejdet i butikken i en årrække. Når du handler hos os enten i den fysiske butik eller her på webshoppen, bliver du mødt af det samme kompetente personale, som sætter en ære i at yde dig en god service.

Vores vision er, at alle skal kunne købe lækkert og moderigt tøj i str. 34-54  til en overkommelig pris. Så derfor har vi et bredt sortiment  med tøj i mange prisklasser. Det er vigtigt for os, at mixet af tøj og  accessories som vi tilbyder, kan kombineres til både hverdag og fest. I øvrigt vil du altid kunne finde et godt tilbud på en eller flere aktuelle varer.

Vi holder os løbende orienteret om nye trends og brands, så du altid vil føle dig opdateret når du besøger vores butik eller webshop.

Hos os kan du shoppe tøj i alle størrelser, og til alle aldre.  Det vil sige at vi har mærker som dækker str 34-46 og  +size som findes i str 42-54.

Vi støtter op om danske brands såsom Prepair, Pulz, Kaffe, Ichi, Neo Noir, Culture, Ofelia og Saint Tropez. På +size finder du ZOEY, Cassiopeia og  Only Carmakoma. Du finder også lækre accessories, så som tørklæder,smykker, tasker og bælter fra STINE A, Re:designed , Three M og Gauge & Ply.

Vi håber, du finder god inspiration og får en god oplevelse, når du shopper tøj og accessories i  vores butik eller webshop.

Følg med på Facebook og instagram, hvor vi dagligt inspirerer dig med lækre billeder eller videoer.

 

De bedste hilsner

Dorthe Mark

Indehaver.